Contact Leaf Factory

We beantwoorden hier al je vragen over onze producten. Staat het antwoord niet op deze pagina neem dan contact op via ons telefoonnummer of via het contactformulier.

ADRES

Televisieweg 117, 1322 BE, Almere

Telefoonnummer

+31 (0) 85 060 9077

E-MAIL

info@leaffactory.nl

WEBSITE

www.leaffactory.nl

INFORMATIEVE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ontvang ik hetzelfde product als op de foto?

Ja u ontvangt het product wat op de foto staat afgebeeld. De hardware van LEAF BV zal exact hetzelfde zijn als op de foto is afgebeeld.

De beplanting daar in tegen kan afwijken van wat er op de foto staat afgebeeld. De formaten van de beplanting komen uiteraard wel overeen.

Waar kan ik mijn factuur bekijken?

U kunt uw factuur bekijken in uw klantenaccount. U kunt hier inloggen om vervolgens naar uw bestellingen te gaan. Daar vindt u een overzicht waar ook de optie is of uw factuur te downloaden.

Nadat wij uw order op verzonden hebben aangepast zal de factuur ook automatisch naar uw e-mail verzonden worden.

Hoe kan ik een artikel terugsturen?

Aangezien wij een speciaal product zijn en beplanting verzenden is het uiteraard wel mogelijk om uw product retour te sturen. Wel willen wij u vragen om eerst contact met ons op te nemen voordat het product retour verzonden kan worden.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Onze hardware kan met de normale post verzonden worden zoals PostNL DHL of DPD. De pakketten worden is een stevige doos verzonden met een duidelijk handleiding om de hardware op te bouwen.

De beplanting wordt met speciaal vervoer verzonden. Ook zal hier iemand voor thuis moeten zijn in verband het aannemen van de beplanting.

Wordt er hardware en beplanting in een order verzonden dan zullen wij contact opnemen om zo te kijken wanneer de verzending het best geleverd kan worden.

Ik heb een grotere bestelling. Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Bij een grotere bestelling is het mogelijk om uw order op te halen. Dit kan dan bij onze vestiging in Almere. Wij zullen met u contact opnemen wanneer dat het beste schikt.

INFORMATIE OVER ONS

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR VRAGEN