Leaf Factory

OVER ONS

Leaf bv is een bedrijf ontstaan uit de twee totaal verschillende bedrijven die al 20 jaar samenwerken. Van Tol metaal uit Almere heeft in 2022 met GrownDownTown de groene handen ineengeslagen en ze hebben samen Leaf bv opgericht.

Een metaalbedrijf, in staat om alle meubels voor Leaf compleet op locatie te maken en de kennis van interieurbeplanting vanuit GDT een ideale combinatie om het nieuwe product Leaf in de markt te zetten.

WIJ ONTWERPEN EN CREËREN GROENE OASES

Over Leaf Factory

We zien dat er steeds meer groen gevraagd wordt in de markt, maar kunnen de bedrijven in de toelevering en de verwerking deze grotere markt aan? Met steeds minder groen geschoold personeel beschikbaar en een klant die steeds meer snelheid eist hebben we als Leaf bv daarvoor een totaaloplossing bedacht.

Een groene oplossing die snel, schoon en simpel aan uw interieur toegevoegd kan worden en niet onbelangrijk, die eenvoudig beheerd kan worden. We werken graag samen met interieurbeplanters en interieur designers om het groen snel en simpel op de gewenste plek te krijgen en hen daarmee ook te ontzorgen.

Maar als bedrijf op zoek naar wat mooi groen bent u bij ons ook aan het goede adres en kunt online uw bestelling plaatsen zodat we deze snel kunnen leveren.